top of page

NIEUW

Natural Tanning Mousse 200 ml

Tot 9 dagen een zomerse teint en energieke uitstraling met de Marc Ibane mousse!


De tanning mousse is niet zomaar een zelfbruiner. Deze bevat namelijk 3e generatie hyaluronzuur die als enige doordringt tot de diepere huidlagen. dit stimuleert oa  de vorming van Collageen en verbetert de huidstructuur. De zelfbruiner mousse breng je eenvoudig aan met de tanning Glove.


€ 39,95

te bestellen via 06-26338623


Natural Tanning Spray 200 ml

De Award-winning Marc Ibane spray voor hem & haar. 


Bruin zonder zon was nog nooit zo makkelijk! De Tanning spray van Marc Ibane is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een gezonde natuurlijke gebruinde huid.


De spray tan wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door diverse invloedrijke modehuizen hair make-up  artists en dermatalogen.


€ 39,95

te bestellen via 06-26338623


Winter Favorite

Perle de Soleil-Tanning Drops 15 ml

Award-winning Marc Ibane drops toe aan je favovoriete dagcreme, bodylotion en zonnebrand en krijg een zomerse teint op maat!


Tip: gebruik 2a3 druppels voor een gezonde gloed of 4a5 druppels voor een stralende zonovergoten teint.


€ 34,95

te bestellen 06-26338623

Glove

Deze zelfbruiner handschoen is een handige en zeer essentiele tool voor het tannen van het lichaam en het gelaat.


Dankzij de de fijne geperfectioneerde microvezelstructuur zorgt de Glove ervoor dat de tanning (Natural Tanning Spray en natural Tanning Mousse) egaal verdeeld wordt over het lichaam en voorkomy zo vlekken en strepen.


€ 9,95

te bestellen via 06-26338623

Starters kit

Travel Set reisformaat

Met deze set  heb jij je favoriete Marc Ibane tanningsproducten altijd bij de hand! De Travel bestaat uit de Natural Tanning Spray 50 ml, Kabuki Brush en een luxe, handgemaakte clutch


Tip: Het perfecte reisaccessoires die past in je handbagage of als ideale starterset!

bestel bij deze set de Glove voor het egaal tannen van het lichaam.


€ 39,95

te bestellen via 06-26338623
 

Revitalash

Eyelash Advanced Conditioner

Altijd al volle lange wimpers willen hebben? Het wereldwijd bekende Revitalash Advanced Eyelash Conditioner kan je wimpers helpen verbeteren. Je ogen worden mooier in slechts 12 weken! De verpakking met een inhoud van 3,5 ml gaat ongeveer tot een half jaar mee. De verpakking met een inhoud van 2.0 ml gaat ongeveer 3 maanden mee! De verzorgend ingredienten zoals ht gepantandeerde Biopeptin Complex aminozuren en Ginseng gaan broosheid tegen en zorgen voor een geweldige oogopslag. 

 

Tip: Omdat het product op waterbasis is, is het dragen van wimperextensions geen enkel probleem.

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Breng het product eenmaal per dag aan op een gereinigd gezicht. Kies je ervoor om het product in de ochtend aan te brengen, wacht dan even tot het product goed is ingetrokken voor je je make-up aanbrengt. verwijder indien contactlenzen. trek een dun lijntje bij de aanzet van je wimpers, bij de aanzet van je bovenste wimperrand vlak boven de wimperharen. Let op dat het serum niet in de ogen komt. Is dit wel het geval, dan even uitspoelen met water.

 

Stap 2: Houd er rekening mee dat je het product minstens 12 weken consequent ieder dag aanbrengt.

 

Stap 3: Je mooie wimpers na 12 weken behouden? Gebruik de conditioner dan nog 3a4 keer per week.

 

Let op: Revitalash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar niet getest op zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven of personen die chemotherapie ondergaan. Uit voorzorg adviseren wij om revitalash niet te gebruiken indien je zwanger bent of borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat. Houd er rekening mee dat de resultaten per persoon kunnen verschillen.

 

€  90,00 2.0 ml

te bestellen via 06-26338623

Hi-Def-Tinted Brow Gel-Dark Brown

De High-Def tinted wenkbrauwengel geeft niet alleen een subtiele en natuurlijke kleur aan de wenkbrauwen, maar hydrateert en conditioneert de wenkbrauwhaartjes ook zodat ze gezonder en voller ogen.bottom of page