top of page


Hallo Allemaal,

Ik ben Mireille en een aantal jaar klant bij Nathalie, ik  kom al jaren met heel veel plezier bij haar.


Nathalie heeft een salon aan huis en ik voel me bij binnenkomst direct welkom. of je nu alleen voor je wenkbrauwen komt, of voor een hele behandeing, je krijgt de aandacht die je verdient. Het is tenslotte ook even de tijd voor jezelf en laat dat maar aan haar over.


Juist in deze tijd van Corona moet je jezelf extra verwennen en dat kan op een veilige manier bij Nathalie.


Ze werkt erg hygienisch werkt met een mondkapje, spatscherm en handschoenen. Voor haar eigen veiligheid, die van mij en anderen.


Kortom wil je een heerlijke relaxbehandeling, dan ben je bij Nathalie op het juiste adres.


6 November, MireilleHallo,


Het is altijd een feestje voor mij om naar Nathalie te gaan! Al bijna 5 jaar ben ik vaste klant bij Nathalie en ik ga om de 6 weken voor een Aha Therapy behandeling. Deze behandeling vind ik fijn, omdat mijn huid intensief gereinigd wordt, en daarna krijg ik een bindweefselmassage en naar behoefte van de huid nog een intensieve peeling. Deze behandeling is fijn voor je huid, omdat deze mijn huid doorbloed en verstevigd.

Deze behandeling wissel ik af met de Dermapen behandeling.

De professionele huiselijke sfeer is prettig en van alle gemakken voorzien. 

Het is duidelijk dat Nathalie passie heeft voor haar werk, omdat ze haar vak bijhoud door diverse trainingen blijft volgen. 

Na de behandeling krijg ik een heerlijke thee van Cenzaa en dan reken ik de behandeling af en  mijn heerljke oogcreme die ik gebruik voor mijn fijne lijntjes.

Mijn oog valt ook altijd weer op de mooie sierraden van DZIJNS.


Ik kijk nu al uit naar mijn volgende behandeling, bedankt Nathalie voor je persoonlijke verwennerij.


30 November 2020 Monique


bottom of page